REFERENSER

Här är ett urval av våra tidigare projekt…

…Och hur vi hjälpte kunderna redan i uppstartsfasen.

  • Hemsidor byggda i WordPress
  • SEO-anpassat innehåll
  • Innehållsmarknadsföring
  • Marknadsföring i sociala medier
  • E-postmallar, offertmallar, visitkort, flyers m.m.

Måleriexperterna

Vi byggde hemsidan i WordPress och skrev allt innehåll till sidan. Ett av önskemålen var att bygga en priskalkylator som deras kunder kunde använda för att själva lätt få fram priset för specifika måleriarbeten.

Vi skapade en innehållskalender för kundens blogg samt skrev alla blogginläggen.

Hemsidan sökmotoroptimerades och kunden fick 1200 unika besökare per månad och hade ca. 100 optimerade nyckelord på Google – vilket resulterade i dagliga förfrågningar både från lokala och regionala kunder, både privat- och företagskunder.

Vi hjälpte även kunden med ett flertal e-postkampanjer som resulterade i flera underleverantörsavtal samt uppdrag till ett värde av 600 000 kr redan första halvåret.

Jospino Apartments

Hemsidan byggdes i WordPress och kunden önskade även att vi skulle skriva allt innehåll på sidan samt att deras kunder kunde boka boende direkt via hemsidan. 

Senare la vi även till koppling till Booking.com och AirBnb för att hemsidebesökarna skulle få korrekt information om det önskade boendet var tillgängligt under önskad period. 

Bokningarna via hemsidan, tillsammans med bokningssajterna, resulterade i en omsättning om ca 80 000 EUR (800 000 SEK) redan andra året.

YWC Service

Vi byggde hemsidan i WordPress och skrev allt innehåll på sidan. 

Vi skötte kundens sociala medier (Facebook och Instagram) under det första året med fokus på att skapa närvaro och igenkänning. 

Eftersom den här kunden var i uppstartsfasen när vi började jobba tillsammans så designade vi bland annat  deras visitkort och offertmallar men även flygblad som kunden använde i sina kampanjer och som resulterade i dagliga förfrågningar lokalt. 

Vi skapade även e-postmallar som kunden skickade till sina kunder och frågade efter åsikter och förbättringsmöjligheter. Och just det här är något som YWC aktivt har arbetat med och som idag har resulterat både i de bästa recensionerna online och mun till mun-rekommendationerna.

Terralux Bygg

Vi byggde hemsidan i WordPress och skrev allt innehåll på sidan. 

Även den här kunden hade precis startat sin verksamhet när vi började vårt samarbete så vi hjälpte även till med att skapa och designa offertmallar, skriva e-postmallar för enklare och effektivare kommunikation med både kunder, partners och leverantörer. 

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå?