ALLMÄNNA VILLKOR

Allmänna villkor 

QONNECTUS DIGITAL AGENCY AB

Nedanför benämns Qonnectus Digital Agency AB (559350-3393) som antingen företaget eller Qonnectus. Alla dessa benämningar avser samma företag och aktiebolag.

Ingen information om företag/kunder lämnas ut till någon obehörig, utan är endast till för att Qonnectus ska kunna utföra sina tjänster. Enda undantaget är om brott förekommer och polisen ansöker om detta enligt Sveriges rikes lagar. Mailkonversationer kan komma att sparas för kundens behov.

För att våra tjänster ska kunna fungera måste du som ingår i ett avtal med oss lämna korrekta uppgifter. Dvs. namn, adress, postnummer, postadress, mobilnummer samt mailadress. Något skadestånd kan inte begäras ut om kundens hemsida eller qonnectus.se skulle ligga nere. 

Hemsidan för Qonnectus Digital Agency AB och dess namn ägs och hanteras av Copyright © 2019-2023 Tatjana Pogarcic, medgrundare.

Tjänsterna som Qonnectus erbjuder utvecklas och uppdateras hela tiden och kan därför ändras. Bilderna på qonnectus.se är upphovsrättsskyddade vilket betyder att du inte får kopiera dem då de är köpta med licens eller skapade av oss.

Support ges normalt vardagar mellan 07:00 – 16:00, vid speciella/akuta skäl kan support ske under helger och röda dagar samt semester. 

Vi innehar F-skattsedel och bolaget är registrerat hos Bolagsverket under namnet Qonnectus Digital Agency AB.

Bilder & Text

Alla bilder och text på qonnectus.se tillhör Qonnectus Digital Agency AB och är upphovsrättsskyddade. Text och bilder får inte kopieras eller användas utan vårt skriftliga tillstånd. En stor del av bilderna är köpta med licens som gäller för Qonnectus. Många av bilderna är skapade av oss på Qonnectus. 

Fakturering & Priser

Alla priser på vår hemsida och i våra offerter anges i svenska kronor (SEK) och är ex. moms. 

Det utgår alltid en start-/delavgift på en tredjedel av den totala fakturan så att vi säkerställer att ni vill köpa våra tjänster och är seriösa med ert projekt. När tjänsten är levererad till fullo och ni har reviderat och godkänt vårt arbete utgår en slutfaktura på den kvarvarande summan. Har ni några frågor om fakturering är ni välkomna att kontakta oss på info@qonnectus.se

Fakturor skickas via e-post med 15 dagars betalningstid. 

Påminnelse utgår 5 arbetsdagar från förfallodatum.

Om fakturan inte betalas i tid utgår en förseningsavgift på 450 kr enligt lag. Skulle denna faktura inte betalas in går ärendet vidare till inkasso och Kronofogden samt att ränta läggs på enligt lag. Qonnectus Digital Agency AB har även rätten att låsa hemsidan ifall fakturan inte betalas i tid.

Löpande timdebitering

Vi fakturerar allt löpande arbete t.ex. uppdateringar, extra tillägg/tillval, support och service tjänster per påbörjad halvtimme. Nuvarande timpenning är 895 kr exkl. moms om inget annat anges. Priserna står alltid på din faktura.

Design & Hemsidor

Alla våra mallar är unika som vi har skapat med olika utvecklingsmiljöer. Hemsidan, design och mallar skräddarsys efter vad kunden vill ha och begär. Alla projekt görs på beställning.

Logotyper och grafik

Vi designar de flesta logotyper i Photoshop eller Illustrator. Font och typografi är viktigt för att logon ska stå ut ur mängden så vi föreslår alltid detta för kunden även om ni har tänkt er någon annan font. All grafik görs på beställning och är skräddarsydd för slutkund.

Efter att fakturan är betald äger kunden sin logotyp och får använda denna kommersiellt.

Domän & Webbhotell

Domäner och webbhotell köps in av kunden och ägs då också av kunden. Qonnectus har samarbetspartners gällande domäner och webbhotell som vi kan tipsa våra kunder om. 

Årskostnaden för webbhotell brukar ligga på 1500 - 2500 kr per år ex. moms. 

Leverans Information

Leveranstiden kan variera beroende på hur avancerad hemsidan är samt de inköp som krävs i form av plugins, extensions och andra kodbitar. För små och mellanstoras hemsidor ligger leveranstiden på 4-6 veckor. Vårt mål är dock att alltid hålla tidsramen vi har kommit överens om. Tiden får dock inte anses vara oskälig. Skulle sidan behöva ändras genom kundens vilja kan leveranstiden bli längre än beräknad.

Tillhandahåller kunden ej kompletta uppgifter (webbhotell mm) kan leveranstiden bli längre än beräknat samt om kunden ändrar hemsidan själv så att de skapar problem för oss som utvecklare. Det kan vara så att leveranstiden kan komma att bli längre pga. t.ex. sjukdom, semester eller akuta problem och om detta inträffar kommer kunden att informeras via e-post eller telefon.

Äganderätt

Kunden äger hemsidan och filerna inklusive alla bilder och text efter att fakturan är betald. Betald faktura gäller som bevis. Designmallar och komponenter får inte delas med eller säljas till tredjepart utan endast användas för eget bruk då vissa tillval köps under rätten att endast användas på en specifik hemsida. Qonnectus ansvarar inte om kunden bryter mot dessa regler utan kunden ansvarar för sig själv då regler och lagar brutits.

Varje hemsida har en nofollow-länk i botten som refererar till oss som skapare, till exempel "Hemsidan skapad av Qonnectus". Denna länk finns på varje projekt och är som en garanti på att vi har skapat hemsidan/designen så att de kunder som ser hemsidan via vår portfolio vet att det stämmer. Denna länk ger inte Google något eller påverkar ert resultat då det är en nofollow-länk som det heter. Den finns på varje projekt vi skapar och ska sitta i botten på hemsidan.

100% Nöjd Kund-garanti & Support

Vi som driver Qonnectus vill att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och därför ger vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti. För hemsidor innebär detta att om kunden inte är nöjd, så kan kunden välja att designa om hemsidan i tidigt skede av sitt köp och ändra allt som man inte tycker uppfyller ens behov.

Om du av misstag har tagit bort kod eller ändrat något på din hemsida själv som gjort att den gått sönder eller fungerar dåligt kan vi hjälpa dig lösa problemen som uppstått men då till vårt timpris på support vilket är 895 kr per timme ex. moms.

Har hemsidan gått sönder eller fungerar dåligt pga av något via webbhotellet eller annat på serversidan kan Qonnectus hjälpa till med problemlösningen och då till det vårt timpris som är 895 kr per timme ex. moms..

Du kan alltid ringa till oss, vi svarar alltid och hjälper gärna till att lösa problem. Fakturan gäller som kvitto och garantibevis.

Tredje parts tillägg & plugin

Vi på Qonnectus tar inget ansvar för tredjeparts plugin till WordPress. Detta omfattar tillägg/plugins som är köpta med licens eller som är gratis. Vi ansvarar inte för fel eller brister i dessa då vi inte utvecklar dem. För mer information, sök upp tillverkaren av tillägget/pluginet.

Stillastående projekt & frysning

Vi på Qonnectus Digital Agency AB kan inte frysa något projekt. Skulle du inte vilja göra klart ditt projekt på grund av någon anledning så utgår kostnad för allt arbete. Full betalning faktureras ut.

Skulle du som kund inte komma in med material i form av text, bilder och annan viktig information som gör att vi på Qonnectus inte kan slutföra ditt projekt inom rimlig tidsram motsvarande projektets storlek så faktureras HELA slutfakturan och beloppet ut till dig som kund.

Självklart vill vi dock att du inkommer med materialet till oss. Så har du funderingar eller blir du sen med materialet, hör av dig till oss så hittar vi en lösning på det hela tillsammans.

Information om tvister

Skulle ett projekt inte kunna slutföras på grund av att kunden, klienten eller företaget inte kan producera korrekt innehåll, data, information och annat material som behövs för att projektet ska fungera och slutföras så erhålls ingen form av ekonomisk eller annan typ av ersättning.

Ingen typ av ersättning kan erhållas för förseningar av lansering eller liknande.

Skulle projektet inte kunna slutföras på grund av att Qonnectus inte kan fullfölja sitt antagande i form av utvecklingssvårigheter så återbetalas start-/delavgiften. Inga andra ersättningar utöver återbetalningen av start-/delavgiften betalas ut. Detta är så att du som kund kan vara helt säker på att vi alltid står för de vi kan skapa i form av hemsidor, webbsystem och annat som är webbrelaterat.

GDPR – Lagring av information

Ta del av vår Integritets- och cookiepolicy här.

Företagsförsäkring

Qonnectus Digital Agency AB har en företagsförsäkring hos IF i Sverige där vi även har försäkring för den juridiska delen samt ansvarsförsäkring. För mer information, kontakta oss.

Ångerrätt

Enligt Svensk Lag ingår ångerrätt i 14 dagar vid köp på distans för privatperson (gäller ej företag), dock anses tjänsten påbörjad när hemsidan har påbörjats att skapas och om ångerrätten infaller under eller efter sidan är påbörjad skall en skälig ersättning utgå i form av 65% av projektets kostnad samt eventuella kostnader för server, domäner, certifikat och andra tillägg som köpts in på kundens begäran. Skulle regler och lagar brytas av kund kan inte Qonnectus anhållas ansvariga.

Force majeure – Oförutsedda händelser

Force majeure tillämpas vid större oförutsedda händelser som gör att Qonnectus inte kan fullfölja sina åtaganden. Qonnectus friskrivs från dessa åtaganden och projekt. Qonnectus kan INTE hållas ansvariga för händelser utom företagets kontroll och dessa innefattar: stora strömavbrott till servar, domäner och annan utrustning, leveransåtganden i tider av krig, storm och andra naturkatastrofer, stora pandemier samt andra händelser som lett till att produkten och tjänster inte kunnat levereras i tid eller att servrarna inte fungerat som det ska.Webbyrån för bygg, städ och flyttföretag som vill dominera på sin lokala marknad.
Så når du oss
Qonnectus Digital Agency AB
559350-3393
Österled 8, 732 46 Arboga
info@qonnectus.se 076 - 007 34 42 Integritetspolicy Allmänna villkor
© 2023 Qonnectus Digital Agency AB | Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat av lagen om upphovsrätt.