Ingen hemsidetrafik? Inga leads? 
Inga problem!

Locka nya kunder inom några dagar, inte månader. 

generera mer trafik till din hemsida

konvertera trafik till kunder

se resultat nästan direkt

Vad du kan förvänta dig

Först utför vi noggrann sökordsanalys, analyserar dina konkurrenter, bygger sedan dina kampanjer, lanserar och optimerar dem över tid.

Sökordsanalys

Det betyder att vi undersöker och analyserar vilka ord och fraser som folk oftast använder när de söker på internet. Detta är viktigt eftersom det hjälper oss att välja de mest effektiva orden för dina annonser på Google Ads. När vi använder de rätta sökorden blir dina annonser mer synliga och attraherar rätt målgrupp, vilket ökar chansen att få önskat resultat från din annonskampanj.

Konkurrensanalys

Det betyder att vi granskar och analyserar vilka sökord dina konkurrenter använder i sina betalda annonser. Genom att förstå vilka sökord som är mest relevanta och effektiva inom din bransch skapar vi en bra kampanjstrategi och drar nytta av vad som faktiskt fungerar bra för andra och kan anpassa din kampanj för att öka dess framgång och effektivitet.

Landningssidor

Landningssidor är de specifika sidorna på din hemsida dit folk kommer när de klickar på dina annonser. Dessa sidor är viktiga då de är utformade för att övertyga besökare göra en viss sak, t.ex. att fylla i ett formulär eller göra ett köp. Genom att säkerställa att dina landningssidor är effektiva och inriktade på konvertering kan vi maximera resultaten av din annonskampanj.

Datadriven annonsering

Vi använder information & resultat från tester för att utforma era annonser. A/B testing refererar till att jämföra olika versioner av annonstexter och landningssidor för att se vilka som presterar bäst. Målet är att optimera annonserna för att locka högkvalitativa leads (potentiella kunder) samtidigt som kostnaden per klick hålls så låg som möjligt.

Samtalsmätning 

Genom samtalsspårning och mätning håller vi koll på och analyserar de samtal som genereras genom dina annonser. Vi testar och optimerar  varje kampanj för att säkerställa att den presterar så effektivt som möjligt. Målet är att säkerställa att du får mest värde för varje investerad krona genom att finjustera och anpassa kampanjerna över tid.

Förfrågningar börjar trilla in

PPC står för "pay-per-click," vilket innebär att du betalar varje gång någon klickar på din annons. Detta ger så gott som omedelbara resultat & ger dig möjlighet att mäta effektiviteten av dina annonser. Förfrågningarna kommer att börja trilla in, eftersom PPC ger snabba och mätbara resultat jämfört med vissa andra marknadsföringsmetoder.

Vanliga frågor om PPC

Intresserad av PPC-annonsering?

Webbyrån för bygg, städ och flyttföretag som vill dominera på sin lokala marknad.
Så når du oss
Qonnectus Digital Agency AB
559350-3393
Österled 8, 732 46 Arboga
info@qonnectus.se 076 - 007 34 42 Integritetspolicy Allmänna villkor
© 2023 Qonnectus Digital Agency AB | Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat av lagen om upphovsrätt.