Vårt mål är enkelt - att öka er försäljning

Vi hjälper bygg, städ och flyttföretag att bli mer synliga för potentiella kunder i sitt geografiska område, vilket i sin tur ökar hemsidetrafiken, antal förfrågningar och slutligen även försäljningen.

höj din rankning i de lokala sökresultaten

driv mer relevant trafik till din hemsida

aktivera
och engagera din målgrupp

Vi fokuserar på att nå rätt målgrupp och driva mer affärer

Vare sig du vill eller inte behöver du ha en stark digital närvaro för att kunna attrahera nya kunder. Närvaron på nätet är nyckeln till ditt företags framgång.

GOOGLE BUSINESS PROFILE

Att skapa och optimera din Google Business profil är avgörande. Det inkluderar att fylla i all relevant information om företaget såsom namn, adress, telefonnummer, öppettider, lägga ut inlägg, geotagga bilder osv. Detta hjälper dig att synas på Google maps och i lokala sökresultat. 

INNEHÅLL

Content (innehåll) is KING!
När vi googlar så skriver vi ju in olika sökord i sökfältet. Du vill helst att ditt företags hemsida ska finnas på första sidan i sökresultaten. Ett av alla olika sätt att göra detta på är att skapa och publicera relevant innehåll. 

RECENSIONER

Positiva recensioner är mycket viktiga för lokal sökoptimering. Vi uppmuntrar dina kunder att lämna recensioner på din Google Business profil, din Offerta-sida eller din Facebooksida. Vi svarar snabbt och professionellt på dina kunders feedback, oavsett om den är positiv eller negativ. 

TEKNISK SEO

Vi fokuserar på att förbättra den tekniska aspekten av din hemsida för att öka dess synlighet och prestanda i sökmotorerna. Vi ser bland annat till att hemsidan laddar snabbare, att ta bort duplicerat innehåll och trasiga länkar. 

LÄNKBYGGE

Vi jobbar med att få andra lokala hemsidor att länka till din hemsida. Detta är en viktig del i arbetet med lokal sökoptimering. Det hjälper till att etablera din hemsida som en expert inom ditt område. Länkar aka. backlinks är viktiga för SEO eftersom de signalerar till Google att någon tycker att ditt innehåll är tillräckligt bra och värdefullt för att länka till det i sitt eget innehåll. 

SEO-RAPPORT

Varje månad får ni en rapport där det framgår hur just er hemsida presterar i sökmotorerna, ni får bland annat dat om organisk trafik, sökord, länkar, vilka sidor som presterar bäst osv. Ni får alltså veta hur er hemsida presterar jämfört med föregående period. Rapporten ger värdefull feedback så att hemsidan kan optimeras & resultaten förbättras.

Vanliga frågor om lokal sökoptimering

Är du redo att ta över din lokala marknad?

Webbyrån för bygg, städ och flyttföretag som vill dominera på sin lokala marknad.
Så når du oss
Qonnectus Digital Agency AB
559350-3393
Österled 8, 732 46 Arboga
info@qonnectus.se 076 - 007 34 42 Integritetspolicy Allmänna villkor
© 2023 Qonnectus Digital Agency AB | Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat av lagen om upphovsrätt.