Din hemsida ska svara på dessa frågor inom 5 sekunder

vilka tjänster erbjuder ditt företag?

hur kommer det att förbättra kundens liv?

hur bär de sig åt för att köpa dina tjänster?

Enkelt, snabbt och effektivt

Vår 3-stegsprocess kortar ner produktionstiden och minskar behov för återkommande omarbetningar.

Information

Vi samlar in så mycket information som det bara är möjligt under en gemensam workshop. Vi diskuterar hemsidans omfattning in i minsta detalj för att säkerställa att alla parter är helt överens om vad som behöver göras. Vi går igenom hemsidans syfte och mål, tittar på konkurrensen, pratar design, tekniska lösningar osv.

Produktion

Vi gör först en grov skiss av hur hemsidan ska vara uppbyggd. Sedan skriver vi allt innehåll. Detta skickas sedan till er för granskning. Önskar ni göra några ändringar gör vi det i detta skede. När eventuella ändringar är gjorda och vi fått klartecken från ser sätter vi igång och bygger hemsidan.

Lansering

Innan vi klickar på knappen och lanserar hemsidan live, sökoptimerar vi varje sida med relevanta nyckelord. Hemsidan hastighetsoptimeras och vi hjälper dig att optimera din Google Business profil. Och sist men inte minst sätter vi upp GA4, GTM – så att du kan mäta mål och resultat som din nya hemsida levererar.

Vad ingår?

Varje hemsida är unik, men vissa saker ingår alltid.

SEO-anpassade texter

Vi anpassar hemsidetexterna för att maximera din hemsidas synlighet och rankning i sökmotorer, vilket ökar chansen att locka relevanta besökare och potentiella kunder.

Hastighetsoptimering

Genom att bland annat optimera bilder och minimera filstorlekar förbättras laddningstiden för hemsidan. Det i sin tur ökar användar-upplevelsen och kan ha positiv påverkan på SEO.

Analysverktyg

Integrationen av GA4, GTM & GSC ger möjlighet att ha koll på och förstå hur din hemsida presterar. Tillsammans möjliggör dessa verktyg en omfattande analys och optimering av din onlinenärvaro.

On-page SEO

On-page SEO inkluderar bland annat optimering av innehåll, meta-taggar och sidstruktur på själva hemsidan för att öka chanserna att rankas högre i sökmotorernas resultat.

SSL-kryptering 

Genom att implementera SSL-certifikat på din hemsida skyddas användarnas daga och en säker anslutning skapas, vilket stärker förtroendet och säkerheten för besökarna.

Utbildning i WordPress

Med alla våra hemsidor ingår utbildning i WordPress så att du själv kan göra mindre ändringar (redigera innehåll, byta/lägga till bilder osv.) efter lansering, vilket ger dig fullständig kontroll.

Några av våra senaste projekt

Vanliga frågor

Behöver du en hemsida som  jobbar 24/7?

Webbyrån för bygg, städ och flyttföretag som vill dominera på sin lokala marknad.
Så når du oss
Qonnectus Digital Agency AB
559350-3393
Österled 8, 732 46 Arboga
info@qonnectus.se 076 - 007 34 42 Integritetspolicy Allmänna villkor
© 2023 Qonnectus Digital Agency AB | Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat av lagen om upphovsrätt.